Garrotxa.info Logo

Un any al bosc

Així respira el bosc durant un cicle de 365 dies.

És un plaer poder observar els detalls d'aquest time lapse de 365 dies a l'interior d'un bosc, resumits  en només 2 minuts i 53 segons.  

"Un any al bosc" és un resum gràfic i sonor de la vida i el ritme de la natura a través de 40.000 imatges fixes preses des d'una finestra. En aquesta pel·lícula podem veure canviar el paisatge de forma progressiva mentre passen els dies i avancen les estacions. La gravació inclou un muntatge amb música de piano i els sorolls que es senten al bosc, de dia, i de nit.

 Us imagineu poder veure un time lapse com aquest de la Fageda d'en Jordà?

A Garrotxa.info no tenim la sort de tenir una gravació com aquesta en un bosc Garrotxí, però tenim la gran sort de tenir un calendari de marxes i caminades populars que ens permeten tocar, trepitjar i sentir el bosc, els seus sorolls, animals, bolets i paisatges. Potser no els 365 dies, però si molts de  dissabtes i diumenges. Així que aquí teniu el calendari de marxes populars i curses de la Garrotxa 2016.

La fageda d'en Jordà

Somiem en tenir algun dia un timpe lapse d'aquest estil d'un bosc Garrotxí, però de moment ens conformem  amb que ens ajudeu a  compartir aquest petit fragment de vida a les xarxes socials.